Zomerbar Haksberg

Genieten van een lekker glaasje lokale wijn, een frisse pint of een frisdrank op ons vijverterras aan de Zomerbar? Vanaf mei tot het einde van de zomer bent u van harte welkom bij wijndomein Haksberg voor een heerlijk glas wijn van ons eigen domein. Rustig verpozen tussen de wijngaarden, genieten aan het water, met op de achtergrond het Wijnhuis en Kasteel Haksberg. Domein Haksberg is vrij toegankelijk voor iedereen!

Zomerbar Haksberg,
start van vele wandel- & fietsroutes

Zomerbar Haksberg is de ideale stopplaats voor de vele wandel- en fietsroutes die door onze prachtige, heuvelachtige omgeving lopen. Rijdt u met een elektrische fiets? Dan vindt u bij ons verschillende laadpunten. Zo laadt u de batterijtjes weer op, die van uw fiets én die van uzelf. Komt u met de wagen, dan kan u terecht op onze ruime parking.

Het terras van de Zomerbar is een echte ontdekking op het wijndomein Haksberg. Het bijhorende Wijnhuis en kasteel werden in 2023 volledig gerenoveerd. Hier waant u zich meteen op vakantie! Het heuvellandschap, de wijngaarden en bossen op het domein vormen daarvoor de ultieme setting. Zomerbar Haksberg is open voor alle bezoekers.

Zomerbar Wijnkasteel Haksberg Tielt Winge | Haksberg.com

Openingsuren Zomerbar Haksberg (open vanaf 4 mei)

Vrijdag van 13u tot 21u
Zaterdag van 11u tot 21u
Zondag van 11u tot 21u

 

Rondleiding en degustatie met wijnen van Haksberg?

Wil u graag een rondleiding door de wijngaarden of een degustatie met wijnen van het domein Haksberg?
Neem even contact met ons op om verdere afspraken te maken.
Scroll naar boven

Partner Login

Zomerbar open vanaf 4 mei

Zomerbar Wijnkasteel Haksberg Tielt Winge | Haksberg.com