Wijnkasteel Haksberg

Uw feest of (bedrijfs)evenement organiseren in een gerenoveerd kasteel uit de 19e eeuw, middenin de Hagelandse wijngaarden: bij wijnkasteel Haksberg in Tielt-Winge kan het.

Feest of (bedrijfs)event
in Wijnkasteel Haksberg

De feestzaal van het kasteel biedt ruimte aan maximaal 50 zittende gasten en 75 staande gasten voor uw evenementen en feesten. De zaal en de veranda bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. De zaal is geschikt voor allerlei soorten evenementen, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten.

Het kasteel beschikt over een volledig uitgeruste professionele keuken. Bent u op zoek naar een cateraar voor uw feest of evenement? Dan brengen wij u graag in contact met één van onze partners.

Kasteel Haksberg Tielt Winge

Feesttent in de wijngaarden

U organiseert een evenement voor meer dat 75 gasten? Tijdens de zomermaanden kan u gebruik maken van onze feesttent in de wijngaarden. Die biedt plaats aan 200 personen en kan volgens uw wensen worden ingericht. Neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Zoekt u een originele plaats voor uw huwelijksceremonie of andere plechtigheid? Wijnkasteel Haksberg heeft een prachtige ceremonieplaats onder eeuwenoude bomen, met het kasteel en de wijngaarden als uniek decor.

Of u nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest plant, Wijnkasteel Haksberg en Het Wijnhuis bieden een unieke locatie en een onvergetelijke ervaring. Bij ons maakt u uw droomevenement werkelijkheid. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons kasteel en de wijngaarden.

Overnachten in Kasteel Haksberg

Maak uw feest compleet met een overnachting in het kasteel.

Het kasteel beschikt over 7 stijlvolle en comfortabele kamers voor 16 tot max. 20 personen, elk met een eigen badkamer. De kamers zijn ingericht met oog voor detail en bieden rust en ontspanning. Geniet van het adembenemende uitzicht op de wijngaarden en de omringende natuur vanuit uw kamer.

Kasteel Haksberg beschikt over 2 honeymoonsuites, 1 luxe 4 persoons kamer en 4 ruime kamers . Elke kamer is uniek, van de kamer op de gelijkvloerse verdieping met faciliteiten voor mindervaliden, tot de torenkamer met het mooiste uitzicht over het domein en de omgeving.

Daarom is Kasteel Haksberg ook een schitterende locatie voor een weekend met familie of vrienden. Geniet van de rust, ontdek de prachtige omgeving, te voet of met de fiets en laat uzelf verrassen bij een degustatie van onze eigen wijnen.

Het kasteel wordt enkel volledig verhuurd, zo bent u zeker van de rust en de privacy die u bij ons verwacht. De volledig uitgeruste keuken stellen we natuurlijk graag ter beschikking.

Uw feest of (bedrijfs)event in Wijnkasteel Haksberg?

Wijnkasteel Haksberg is de perfecte locatie voor het organiseren van een feest om vele redenen.
Gelegen in het prachtige landschap van Vlaams-Brabant, België, biedt dit unieke kasteel een betoverende sfeer
die een onvergetelijke ervaring garandeert.

Scroll naar boven

Partner Login

Zomerbar open vanaf 4 mei

Zomerbar Wijnkasteel Haksberg Tielt Winge | Haksberg.com