Het Wijnhuis

Het oude jachthuis van Kasteel Haksberg werd in 2023 volledig verbouwd tot een multifunctionele zaal met terras, middenin de wijngaarden.

Het Wijnhuis, multifunctionele
middenin de wijngaarden

De zaal biedt plaats aan 50 zittende gasten. Staande recepties of evenementen kunnen voor 75 personen.

De multifunctionele zaal is uitgerust met een moderne, professionele keuken. Kookt u graag zelf, dan kan u natuurlijk gebruik maken van onze keuken. Laat u zich liever verwennen door een professionele cateraar? Dan brengen wij u graag in contact met één van onze partners.

Uniek wijnterras
met uitzicht op de wijngaarden

Eén van de unieke punten van Het Wijnhuis, is het wijnterras dat direct aan de wijngaarden ligt. Het terras is overdekt, dus ook bij minder mooi weer geniet u van het zicht op de druivelaars. Geeft u een feest met een receptie? Dan kunnen we die in de wijngaard naast het terras organiseren.

Zoekt u een originele plaats voor uw huwelijksceremonie of andere plechtigheid? Wijnkasteel Haksberg heeft een prachtige ceremonieplaats onder eeuwenoude bomen, met het kasteel en de wijngaarden als uniek decor.

Of u nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest plant, Wijnkasteel Haksberg en Het Wijnhuis bieden een unieke locatie en een onvergetelijke ervaring. Bij ons maakt u uw droomevenement werkelijkheid. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons kasteel en de wijngaarden.

Het Wijnhuis met mogelijkheid tot overnachting

Het Wijnhuis met
mogelijkheid tot overnachting

Het Wijnhuis heeft 2 moderne slaapkamers, elk voor 8 personen. Ideaal dus voor wie op zoek is naar een zaal met mogelijkheid tot overnachting. De comfortabele bedden en de nieuwe, gescheiden sanitaire voorzieningen, zorgen ervoor dat u in alle rust en comfort in het Wijnhuis verblijft.

Op de ruime parking zijn er 4 laadpunten voor elektrische wagens voorzien. En ook voor elektrische fietsen zijn laadpunten voorzien.

Feesten in Het Wijnhuis van Wijnkasteel Haksberg?

Ervaar een onvergetelijk feest en overnachting in Het Wijnhuis van Kasteel Haksberg in Tielt Winge, België. Geniet van de historische charme van het kasteel en de prachtige omgeving van de wijngaarden, die de perfecte setting vormen voor een bijzondere gelegenheid.

Scroll naar boven

Partner Login

Zomerbar open vanaf 4 mei

Zomerbar Wijnkasteel Haksberg Tielt Winge | Haksberg.com